Tuzla Kanat Kebap

Tuzla Kanat Kebap Mutfağında Hijyeni Nasıl Sağlıyoruz ?

Tuzla Kanat Kebap Mutfağında Hijyeni Nasıl Sağlıyoruz ?

Restoranımızda temizlik önce kişisel hijyenden başlamaktadır. Mutfak personelimizin kişisel temizliğini göz ederken öncelikli olarak giyilecek kıyafetlerden başlayabiliriz. Her gün temiz üniformalar ile mutfağımıza giriyoruz. Her yemek hazırlığına özel farklı önlükler kullanılmaktadır. (örneğin; sebze ve et için kokuların karışmaması için her hazırlığa ait farklı önlükler kullanılmaktadır.) Çiğ ve pişmiş yiyeceklerde farklı tek kullanımlık eldivenler kullanılmaktadır ve yüzük gibi el ve parmaklarda takı kullanılmamasına özen göstermekteyiz. Bone ile yemeklere yabancı maddelerin düşmesini engelliyor ve maske kullanımı ile de mutfakta istenilen hijyen ortamını yaratıyoruz.

Her gün mutfak aletlerinin özel olarak strelizasyonu yapılmakta, son teknoloji bulaşık makinaları ve mutfak aletleri kullanılarak yüksek düzeyde hijyen sağlanmaktadır. Müşterilerimizin sağlığı bizim için 1. derece önemli olduğundan ayrıca çevre dostu deterjanlar ve temizlik malzemeleri kullanılmaktadır. Mutfakta çalışan elemanlarımızın temizlik kontrolleri ve mutfak temizliği de yetkililerce düzenli sıklıkta denetlenmektedir. Mutfaklarımızda sağlıklı besinlerin sağlıklı ortamlarda üretilebileceği bilinciyle hareket etmekteyiz.

Bunun yanı sıra çalışanlarımızın da mutfak güvenlikleri önceliğimizdir. Yemek saatlerinde yaşanan yoğunlukla birlikte istenecek son şey mutfakta birisinin yaralanmasıdır. Kazaları minimum düzeye indirmek için mutfakta düzenli çalışma ortamı yaratıyoruz ve karmaşanın, telaşın önüne geçiyoruz. Mutfakta sürekli aşçılarımız ocağın başında olarak istenmeyen kazaların önüne geçiyor. Gaz ve ateş barındıran mutfak aletlerinin yakında mutlaka ilk yardım kiti ve yangın söndürücüler bulundurarak son kullanım tarihlerinin takibini sıklıkla yapıyoruz.

Ambalajlı gıdaların son tüketim tarihleri de her gün denetlenmekte ve son günlere bırakılmadan en taze şekli ile kullanılmaya özen gösterilmektedir. Tüm saklama koşulları da dikkate alınarak sizlere en leziz ve en taze yemekleri sunmak için Tuzla Kanat Kebap mutfağında hünerlerimizi sergiliyoruz 😊

 

Özel Günleriniz İçin

Rezervasyon Yapmayı Unutmayın